måndag 19 mars 2012

En egoistisk byggherre med attraktiv mark

Den här länken som jag lagt in till en artikel ifrån Nerikes Allehanda säger allt om den kritik jag tidigare gett utlopp för mot egoistiska fastighetsägare som påstår att dom vill utveckla Örebro för att dom bryr sig om Örebro fast dom egentligen innerst inne är envisa och egoistiska. Bryr sig bara om sig själva och sitt. Barnsliga som bara vill ha sin egen vilja fram utan några bredare tankar där Örebro som stad får plats.

Leif Karlsson, Husherren vägrar att bygga bostäder på Arlas gamla jättetomt på grund av att stadsantikvarien vill bevara ett par mindre hus i ena kanten av jätteområdet. Som om det sabbar helheten.
Han ser hellre att området blir en uppställningsplats för ett åkeriföretag.
Granne till Svampen där så många turister kommer för besök kan han alltså tänka sig att göra stans fulaste plats. Infarten till stan från motorvägen där så många bilar dagligen passerar.
Där skiter han i Örebroarna och kan tänka sig en lastbilsparkering.

Visst det är säkert förhandlingsteknik. Han vill sätta press på kommunen som så gärna vill utveckla denna del av stan så att den ser inbjudande ut. Jag tycker det är oförskämt och så egoistiskt av Leif Karlsson.
Som sagt!

http://na.se/stadsliv/1.1587078-arlatomten-far-sta-och-forfalla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar